Vertraag je verouderingsproces, Wiotech & Biosil

Ouder worden en verouderen is een deel van het leven, gelukkig en helaas. Het verouderingsproces echt stoppen is moeilijk, maar je kan je dagdagelijkse leven aanpassen om het te vertragen. Onlangs leerde ik de producten kennen van Wiotech (smeren) & Biosil (slikken). En ik wou mijn ervaring delen en ook even nadenken over wat  je nog kan doen… dus 2 blogs deze keer.  STOP! Vertraag je verouderingsproces, Wiotech & Biosil

Dit een niet commerciële en niet gesponsorde blog.  De gezichtsverzorging werd gratis aangeboden aan klanten, en de dagcrème en het voedingssupplement heb ik zelf gekocht. Zo kan ik ook een eerlijke getuigenis doen, wat niet het altijd het geval is bij gesponsorde blogs. Lees ook mijn blog met tips om je verouderingsproces te vertragen: ‘STOP! Vertraag je verouderingsproces’

WIOTECH

Ik deed een gratis gezichtsverzorging bij apotheek De Brabandere in Oudenaarde met anti-aging cosmeceutical producten van Wiotech.  Een vriendin kende het product en was blij met een resultaat, dus toen ik de kans kreeg… een boost voor mijn collageen is wel eens nodig (op mijn leeftijd). Diepe rimpels zullen vervagen, en littekens, pigmentvlekken, wallen en/of donkere kringen zullen zachtjes verminderen. Super toch!  En alleen al dat verwenmoment, die gezichtsmassage met 2 serums en een warme roller-stick was zalig.

Wiotech producten
Wiotech producten

De analyse van de huid was nogal vlug klaar. Hoewel ik een gevoelige huid heb en moet opletten met wat ik gebruik. Staaltjes gebruik ik nooit op mijn gezicht, mijn decolleté, armen en benen varen er ook wel mee. Tijdens de behandeling voelde ik niets prikken, dus het voelde goed. Na een huidreiniging begon de mevrouw van Wiotech met de anti-wrinkle e-mix roll-on, dat zijn 2 serums die na elkaar aangebracht worden.

Anti-wrinkle-e-mix-roll-on

Het is een 1e roller-flesje (1 EGF) met anti-oxidanten (vitamine E & druivenpitolie) en met EGF’s (epidermale groeifactoren) die je huidcellen zouden aanzetten om vlugger te vernieuwen. Hiermee rol je over je glimlach-lijnen, je tuit-mondje groefjes, die fronsrimpel tussen je ogen, die denkfronsen op je voorhoofd, die kraaiepootjes rond je ogen en masseer even zachtjes. Gebruik niet te veel product, het is nogal geconcentreerd.

Ongeveer een minuutje later gebruik je de 2e roller (2 HA) ga je over dezelfde zones. Deze roller bevat een hoge concentratie hyaluronzuur (flesje even goed schudden). Hyaluronzuur zorgt voor een beter gehydrateerde huid met meer elasticiteit. Masseer met je vingers het witte mengsel zachtjes in je huid. En klaar, de huid krijgt door de warmte van de massage en de producten een ferme collageenboost.

Anti-aging Intensive anti-wrinkle cream day & night all skin types
anti-aging behandeling met Wiotech
Boven: voor, Onder: na de anti-aging behandeling met Wiotech (foto genomen door Wiotech)

Daarna wordt mijn gezichtshuid verzorgd met de Wiotech intensieve anti-rimpel dag & nacht crème… Een niet vette crème met natuurlijke ingrediënten als EGF, Vitis vinifera seed oil, hyaluronzuur, cocos nucifera olie, vitamine E die zorgen voor een regeneratie van de huid, dus binnenkort minder rimpeltjes en oneffenheden (Yippie!)

Gebruik: Ik heb de dag/nacht crème gekocht, maar toch thuis even zien hoe mijn gevoelige huid reageert (er staat op alle huidtypes, tja). Na 5 dagen voelt het alsof mijn huid er nog steeds moet aan wennen, of het product is niet ideaal voor mijn huidtype want mijn huid trekt zo. Nog eventjes geduld, of misschien toch het serum aanschaffen voor een totaal effect…

Producten & prijs: elk product uit het gamma Wiotech kost €64.85, wat niet echt goedkoop is voor de inhoud die je krijgt, maar gelukkig was er een promotie + die gratis verzorging natuurlijk. En online vind je soms ook een promotie op de producten.
30 ml    Intensieve anti-rimpel dag/nacht crèmedagcrème    €64.85
2x 5 ml Anti-E-mix roll-on (anti-rimpel serum)    €64.85
15 ml     Anti-aging eye contour (oogcrème tegen wallen, donkere kringen, elasticiteit)  €64.85
15 ml     Lifting serum (serum tegen huidverslapping, doffe huid, liftend effect)   €64.85
De dag/nachtcrème is een pompsysteem, maar 1 keer pompen geeft een té grote dot product, dus doseren en wat zuinig zijn voor die prijs en die hoeveelheid. Als het duurdere ingrediënt EGF inderdaad zijn werk doet is dit natuurlijk een bestkoop.  Time will tell en ik zal het jullie laten weten volgende maand… met een voor en na…

BIOSIL

Biosil voedingssupplement met silicium en choline
Biosil voedingssupplement met silicium en choline

Ware schoonheid ontstaat van binnenuit, dus ik heb ook het voedingssupplement Biosil gekocht met ‘choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur’ (silicium (5 mg per eenheid) en choline (100 mg per eenheid).  Silicium zal zorgen dat mijn nagels aansterken, zorgen voor een betere kwaliteit van je haren. Het is goed voor je gewrichten, en last but not least samen met de choline (B4) zorgt het voor een boost van de celvernieuwing en collageen van je huid.  En dat is leuk om te horen, want door de menopauze is deze minder strak  minder stralend.  Dus de volgende 2 maand (want het duurt even voor je resultaat ziet) neem ik elke dag 2 capsules om zo mijn collageenproductie aan te zwengelen.

Hiernaast een naakte foto ‘vóór’ genomen 5 april 2019, en volgende maand komt er nog een foto ‘ná’ om te zien of Wiotech & Biosil het beloofde waar maken. En duim duim duim hopelijk zien we een grote verbetering.

Foto 2 maand later

Na 2 maand elke ochtend en avond het dubbele serum te gebruiken op mijn mondrimpeltjes en mijn fronsrimpel zie ik…. eerlijk gezegd niet echt een verschil. Een vriendin laat echter elke maand een intense gezichtsverzorging doen met het biosil serum en haar huid is echt wel verbeterd, maar ja niet goedkoop….

Voor meer info over beide producten Wiotech & Biosil surf eens naar www.adephar.be

Xoxo Ninon

PS: dat moest een jeugdige blozende appel zijn, en een gerimpelde oudere appel maar deze ligt hier 3 weken bloot en wil niet rimpelen.. goed ingesmeerd zeker 😊

PS: Lees ook mijn co-blog ‘STOP! Vertraag je verouderingsproces, enkele tips!’

 

 

 

2 reacties

  1. En en helpt het dagelijks smeren, is het nu enkel dagcreme of ook de serums? Ik ben al nieuwsgierig naar de month-after foto 🙂 en reactie . Grtj

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.