Herfst-shoppen in multimerken boutiques

Wie mijn Fifty-licious facebook pagina volgt, heeft gezien dat ik de afgelopen weken nogal wat aan geshopt heb. Al was het meer winkel in winkel uit kijken en passen op zoek naar dé jurk voor mijn First Dates avontuur. Toen ik de d-day (opnamedatum) wist sloeg een kleine paniek toe,… niks in mijn kast.. nog niks gevonden.  Google toonde me een paar multimerken shops in de ruime buurt. En misschien zijn deze niet enkel voor mij een ontdekking, kende jij deze multibrand winkels? Shoppen in multimerken boutiques.

Ik hou van shoppen, alle dagen winkelen al is het maar om te windowshoppen is voor mij echt geen straf. Natuurlijk wil ik op de hoogte van de laatste trends voor 50+ dames. Ik kijk graag, voel graag, pas graag. Ik hou van de sfeer van echte winkels.  Dus de afgelopen 14 dagen was Ninon op der best, eigenlijk zou ik er mijn beroep moeten van maken…

Kies ik voor LANG en PRINTS ?                           Tramontana – Scotch & Soda – Caroline Bis
Pantone kleur: Bluestone

En ik ben een jurkjes-madam, een echte casual garderobe heb ik niet. Not my style! Ik wou iets vinden niet te oud en niet te jong, niet te madammig maar ook niet te sexy, comfortabel en toch speciaal. Maar feestelijk, prints, kort of lang, kleurrijk of niet… ik was er nog niet helemaal uit… zien wat ik vond. Er waren wel beperkingen… geen kleine motiefjes, en geen ruit of streepjes, daar worden tv-kijkers zeeziek van blijkbaar.

Dus ik ging shoppen. Kilometers gewandeld in de winkelstraten van Gent, Kortrijk, Aalst en Oudenaarde, echt wel sportief geweest. Kiezen, passen en (af)keuren… té goed je best willen doen misschien, maar ik vond het ook gewoon leuk. En bij de zoektocht naar dé jurk ontdekte ik een paar grote multimerken winkels, en ik dacht ik schrijf er een blog over want misschien willen jullie ook wel shoppen deze herfst.

Je vindt er meer gekende merken zoals Xandres, Caroline Bis, Giovane, Essentiel, Mayerline, Gigue, Terre Bleu, Marie Méro, om er enkele te noemen, maar ook minder gekende Belgische merken als Blue Bay, Amania Mo, Atmos, Due Amanti, Julia June, en nog veel meer.

Als je klikt op de naam van de winkel wordt hun website geopend, daar vind je meer informatie betreffend openingsuren, de webshop, de laatste herfstmagazine,…

DELEYE KUURNE  (klikken om naar website te gaan)

De multimerken winkel Deleye heeft 3 vestigingen: in Roeselare, in Brugge en in Kuurne. Meer dan 300 merken onder 1 dak staat er op hun website, voor dames, heren, kinderen. Ik bezocht hun mooie grote winkel in Kuurne. Je kan ook online shoppen, maar ik vond het zalig te struinen tussen de winkelrekken en te zoeken naar iets waarvan ik dacht… ja dat is het… en ik heb er een en ander gepast met een vriendelijke verkoopster die assisteerde en zelfs even ging kijken in de late zomerkoopjes of er nog iets was voor de gelegenheid, want ik had natuurlijk enthousiast verteld dat het voor First Dates was.

Speciaaltje: als je hier klikt kom je op de Deleye herfstmagazine 2019 klik op de pijltjes links of rechts naast de bladzijden om naar de volgende pagina van de online magazine te gaan, klik je op de symbooltjes op de foto ga je naar de webshop

Op de Deleye facebook pagina zie je regelmatig leuke dingen passeren.

Kies ik voor CLASSIC met een twist?                   Xandres – Due Amanti – La Fée Marabouté
Pantone kleur: Chili Pepper

YZER FASHION ARDOOIE   (klikken om naar website te gaan)

Yzer Fashion noemt zichzelf een familiewinkel voor elke generatie, en je vindt er inderdaad de nieuwste modecollecties voor alle leeftijden, alle maten, chique of casual, vrouw of man. In het centrum van Ardooie is er 1000 m² aan mode en je kan ook via hun website online bestellen.  Maar je kent me, ik wil voor de spiegel staan. Een vriendelijke verkoopster gaf me professioneel advies, en zei het ook toen iets anders me beter stond (I like it like that!).  Hier vond ik trouwens de kaki kanten jurk van Gigue in mijn maat, maar ze is het niet geworden.

Speciaaltjes: als je hier klikt kom je op de Yzer Fashion herfstmagazine 2019 , je kan er ook shoppen samen met een Personal Shopper Coach, er zijn Feel good Fridays met telkens een leuke activiteit als make-up workshops of stijladvies, en soms zoekt men ook modellen,… Een bezoekje waard dus…

je kan op de hoogte gehouden worden via de Yzer Fashion facebook pagina

FASHION FORUM DENDERLEEUW   (klikken om naar  website te gaan)

Deze riante, mooie winkel met een variatie van merken zowel voor dames als heren bracht ik ook een bezoekje. Bij Fashion Forum kan je niet online bestellen, maar ga zeker eens naar hun website om een overzicht van de aangeboden merken te zien. Ook hier heb ik een en ander gepast en zelfs mijn 2 meest favoriete jurken gevonden. Waarom ik er niet gekocht heb, tja… de service was nogal onpersoonlijk. Toch een tijdje in het pashokje vertoefd, maar geen verkoopster te zien… Dus tja… een gemiste kans…

Hier kan je Fashion Forum facebook pagina volgen

IMANIA DENDERLEEUW   (klikken om naar website te gaan)

Onverwacht ontdekken we onderweg nog een andere multimerken boutique in Denderkleeuw, Imania. Iets kleinere winkel maar met mooie merken en attent adviserend personeel. De zaakvoerder gaf me zelfs (door ons gevraagd) mannelijk advies ‘wat denkt u past best voor een date’… Oh ja ik heb het verteld… en men was fan…

Hier kan je de Imania facebook page volgen

Kies ik voor PRINTS en KORT?                    Atmos – Dame Blanche – ?
Pantone kleur: Sugar Almond

THE FASHIONSTORE SINT ELOOIS VIJVE (klikken om naar website te gaan)

Dit is een multimerken winkel waar ik regelmatig eens binnenwip na het werk.  Er zijn in totaal een 10-tal Fashionstore winkels in Vlaanderen. Je vindt er zowel iets duurdere als goedkopere merken of leuke zaken van onbekende merken, dus ik moet regelmatig eens heel hard ‘nee’ zeggen tegen mezelf. Ik denk dat de verkoopsters me hier al kennen 🙂

Hier kan je Thefashionstore facebook pagina volgen

TIFFANYS AALST (klikken om naar website te gaan)

En via een vriendin die in Aalst woont leerde ik de shopping streets daar al goed kennen.  Tiffanys is een mooie multimerken winkel met zowel duurdere mooie mode als iets betaalbaarder modemerken. Dressed by Tiffanys & Trent groeperen een 15-tal multi-brand boetieks in Vlaamse steden en Brussel, ) Een overzicht van de merken zie je op hun webshop en online outlet store.

Hier kan je de Dressed by Tiffanys & Trent facebook pagina terug vinden

KLEIN LONDEN OUDENAARDE  (klikken om naar website te gaan)

Natuurlijk ga je herfst shoppen in multimerken boutiques zoals Klein Londen als je van Oudenaarde bent.  De winkel bestaat al jaaaaaren, maar het is nog steeds een trendy winkel met een uitgebreide mannen en vrouwenafdeling, hippe mode voor jonge vrouwen en modieuze merken voor Fifty-licious dames. En altijd vriendelijk verkoopsters die je met raad en daad te woord staan en helpen.

De facebook pagina van Klein Londen vind je door op de linker hiervoor te klikken.

 

Werd het CHIC & STOER of LADYLIKE & SEXY? La Fée Marabouté – Due Amanti
Pantone kleur: Dark Cheddar

 

Zoals je ziet, ik heb mijn shopping kilometerjes gedaan vorige maand… Een leuke ontdekkingstocht.  En welke jurk is het nu geworden voor First Dates… tja het was warm die dag. Maar, wie in de herfst met mij date zal zeker een Fifty-licious lady in haar nieuwe jurk zien.

Laat me jullie wedervaren maar weten als je gaat herfst-shoppen in multimerken boutiques hee!

Xoxo Ninon

 

 

PS: dit is een niet commerciële, niet gesponsorde blog. De uiteindelijk jurk die ik kocht heb ik mooi zelf betaald zonder enige korting.

PS 2: de achtergrondkleur van de foto’s zijn de Panthone kleuren die mode zijn deze herfst…

PS 3: als ze mij niet weggeknipt hebben, neem ik deel aan First Dates, een dating die de Vrt zal uitzenden volgend voorjaar. En nee ik mag niet vertellen wat het geworden is. maar de ervaring was al leuk.

 

4 reacties

  1. Wat een leuk overzicht van goede winkels met mooie merken. Ik snap dat je veel geshopt hebt voor First Dates. You only have one chance to make a first inpression!
    Liefs, Karin

    1. De volgende keer zal ik in jouw winkel ook eens moeten langskomen hee… want je toont ook steeds mooie combinaties… weekendje zeeland misschien 🙂 En die 1st impression… is wel zo… al probeer ik er soms door te kijken… en never judge by it’s cover te denken 🙂

  2. Ik heb in november een feestje waar een gepaste outfit bij past, en ik ga zeker eens langs bij een paar van de multimerken winkels van je blog. Zo eens echt een informatieve blog geeft ook wel inspiratie want ik had er zelf nooit aan gedacht. meestal ga je naar de winkels die je kent, en dan doe je nooit ontdekkingen. Dank je wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.