Ik wens je voor 2021

Een parelende Fiftylicious zoen van mij !

Rode zonsondergangen, luie zondagen, de zoete geur van versgebakken brood, je goed voelen, terug onverwachte ontmoetingen met oude bekenden, koude Chablis, warme liefde, eindelijk weer gezellige barbecue feestjes, belastingmeevallers, toffe namiddagen op een terrasje, en van die je volledig omhelzende berenknuffels, vers geurende koffie met rozijnenkoeken op zondagmorgen, echte verjaarzoenen en geen virtuele, toffe leuke vrienden zien, 6 juist met de Lotto, ooh ja en terug van die fijne vakanties, succes in je werk, iemand die je even op de rug krabt als je er zelf net niet bij kunt, strandwandelingen, vlinders in je buik, warme sokken als je koude voeten hebt, gezellige avonden met wie je lief is, en die diepgaande gesprekken aan de toog mis ik ook, voor 2021 vooral een goede gezondheid, meer weekenden dan weken, rozengeur en soms ook maneschijn, altijd een parkeerplaats vinden dichtbij, pannenkoeken, onbedwingbare binnenpretjes, dat je rekening positief staat als je net dat leuke truitje hebt gezien, een echte begroetingskus en niet langer een vuistje of elleboog, financiële meevallers, zoetruikende aardbeien, lavendelolie in een warm bad, weer van die topavonden in een bruin cafeetje, samen in een buitenhuisje in Zuid-Frankrijk, vrede overal, zomeravonden met leuke gesprekken, dat alle optredens en evenementen waar je heen wil in 2021 terug mogen doorgaan, hemels vol van sterren en wolken met een zilveren randje, goeie seks, het gevoel dat je hebt als je ’s avonds na het werk je schoenen eindelijk uit kan doen, bruisende champagne, tevredenheid en dankbaarheid, veel dagen met zon, wind mee als je naar huis fietst, vreedzame winteravonden met de kaarsjes aan, geen autopech, romantiek, géén files, complimentjes, schoudermassages of nog liever voetmassages, saamhorigheid, onweer als je vanuit je bed naar de bliksem kunt kijken, veel verwennerijtjes, dat je gelijk krijgt, leuke collega’s, dat 2021 een jaar vol van mooie herinneringen mag worden maar van nog mooiere vooruitzichten en natuurlijk… samen genieten van rode zonsondergangen en cadeautjes met een strik erom…

Xoxo Ninon

En als ik één blog moet kiezen uit 2020… lees dan deze want  We zullen doorgaan…

 

6 reacties

  1. Amai! Dat kan tellen zeg! Bedankt voor die overdonderende massa aan wensen. Als jij geniet, doe je het met kennis van zaken (aan je foto te zien). Hopelijk komen al jouw wensen als een boomerang terug.

  2. Mooie wensen die ik je hierbij helemaal terug wens. En voor mezelf wens ik ook nog meer van je leuke blogs te lezen. Een allerbest 2021 aan iedereen gewenst.

  3. Hoi Ninon, zalig om te lezen… deze oneindige lijst van wensen… Stiekem willen we dat ze een voor een uitkomen dit jaar… Maar laat ons vooral gezegend zijn met een goede gezondheid, een positieve mindset en een hart die openstaat voor alles wat op ons pad komt… Proost 2021 !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.