Fiftylicious 2e verjaardag

Happy 2 jaar bloggen to me! Fifty-licious is 2 jaar!

Jaaaa Fifty-licous is 2 jaar! 2 jaar geleden klikte ik voor het eerst de ‘publiceren-knop’.  Nu mag ik er eentje op klinken (een AA wijntje want het is nog steeds Tournée Minérale) dat iki reeds 2 jaar lang elke week een artikel online zet😊. Waarom? De nieuwsgierigheid. De ervaring. Het leerproces. Het graag schrijven. Het nadenken over mezelf of over dingen. Time flies when you are having fun. Bedankt aan mijn lezers en volgers, want zonder jullie was ik geen blogger. Happy 2 jaar bloggen to me! Fifty-licious is 2 jaar!

Merciekes voor jullie steun. Dikke verjaardagszoen terug!

Ik ben een facebooker, een deler, een vind-ik-leuker… Ik hou ook van fashion, lifestyle, emo-gesprekken en natuurlijk ook van shoppen.  Als 50+ meid geef ik graag modetips, of als single schrijf ik over mijn ervaringen bij het date, of emotionele ontboezemingen, reistips, shopping tips,… Gewoon over mijn leefwereld, waar ik over na denk, wat ik doe, wat ik wil delen. Fifty-licious is wat ze noemen een omni-blog, niet gesponsord en niet commercieel.

Het begin

Twee jaar geleden liep ik een beetje verloren. Nadat mijn echtgenoot overleed in 2017, kon ik plots kiezen om tijd voor mezelf te nemen. Tijd die ik heel hard nodig had om te helen, om te verwerken, om mezelf en mijn energie terug te vinden,… Enerzijds voelt het goed (niettegenstaande wat er gebeurd is) om voor het eerst echt tijd te hebben, maar je wil die invullen met iets interessants. Een ’thuisblijfhobby’ zodat Boris (mijn sharpei) denkt ‘yippie vrouwke is thuis, wandelen!!!’ Ik volgde blogs van 50+ dames als Accidental Icon , Style at a certain age, The middle page,… en in Vlaanderen zijn weinig 50+ bloggers dus…  Bloggen voor dummies en een WordPress workshop was een begin… En op 19.02.2018 I hit the button! Happy 2 jaar bloggen to me! Fifty-licous is 2 jaar!

Wat ik de afgelopen 2 jaar heb geleerd

  • Fifty-licious was therapeutisch, ik leerde naar mijn innerlijke te luisteren, na denken over zaken die me bezig hielden.
  • Fifty-licious gaf me zelfvertrouwen, gewoon durven… al zaten jullie misschien niet te wachten  op ‘Ninon in badpak, jurk of lingerie’… De ervaring was verrijkend voor mezelf, en ook ergens een statement om in te gaan tegen het jeugdige slanke beeld in de media…
  • Mijn blog is mijn manier om creatief bezig zijn met tekst, met foto’s, met onderwerpen.
  • Bloggen geeft me ook een gevoel van dankbaarheid, wanneer ik je doe glimlachen, of  nadenken, als je  troost vond in mijn woorden, en herkenning vindt in soortgelijke levenservaringen,…

Frustraties, ja die zijn er ook geweest

  • De wereld/Vlaanderen zit niet echt te wachten op een 50+ blogster blijkbaar.
  • Fifty-licious blijft daarom ook wat hangen qua volgers, en Facebook advertenties geven toch niet het verwachte resultaat… Willen jullie niet allemaal eens delen en vragen Fifty-licious te volgen alsjeblieft 😊
  • Graag deed ik meer modereportages, maar alles kopen dat kan ik (spijtig genoeg) echt niet 😊. Zo een vlog als Trini Woodhall met Zara outfits voor 50-plussers lijkt me wel iets.  Of zo uit de nieuwe collecties kiezen (en terug hangen) voor een blog ‘wat dragen 50+ dames (met maatje 44) deze lente/zomer’… Dus als iemand een goed woordje voor me kan doen bij Caroline Bis, Xandress, Her (de nieuwe naam van Giovane), Scotch en Soda, Essentiel, La Fee Marabouté, en andere… graag😊.
  • Als ik op stap ben heb ik zo geen assistent die constant foto’s van me neemt om te posten, zoals andere bloggers, influencers en Insta-meisjes wel hebben, en die selfies in een pashokje zijn echt niet makkelijk. 😊

Mijn blog verjaardag outfit

Feestelijk en een fris windje, tijd voor mijn fake-Chanel, een koopje van vorige maand in de Zara in zwart/witte tweed. Een ladylike ‘deuxpieceke’ 😊. Het jasje draag ik ook op een effen zwart jurk of zwarte lange blouse en culotte.  En de rok combineer ik stoer met mijn biker boots, een zwarte trui met studs (Vila) en mijn immer perfecto lederen jasje (Mango). Of elegant klassiek, met een pieds de poule blouse (Zara),  laarzen met hak en mijn zwart grijs geruite lange jas (Only). Wie denkt dat Zara te jeugdig is 😊… af en toe eens binnenlopen, passen, en als je het leuk vindt … koop het en draag het.

Ik schrijf voor mij maar ik schrijf ook voor jullie. Hartelijk dank om wekelijks die blogpost open te klikken en (hoop ik) te genieten van Fifty-licious. Reageer als je daar zin in hebt… altijd leuk te lezen wat jullie mening is. En binnenkort mag je iets nieuws verwachten om jullie misschien beter te leren kennen… een madam met een plan… maar het is nog een beetje aan het broeden…

Geloof in jezelf. Blijf lachen. Proost!!
Happy 2 jaar bloggen to me! Fifty-licious is 2 jaar!

Xoxo Ninon

Bedankt aan nichtje Kyana voor de leuke foto’s.

Mijn eerste blog op 19/02/2018 die lees je hier… Etymologie van Fifty-licious


16 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd! Is dat al weer 2 jaren geleden… Ik heb al veel plezier beleefd aan je blog, en heeft me ook reeds doen nadenken over mezelf en mijn leven. Doe zo verder. Ik ben fan 🙂

  2. Proficiat Ninon! Voor je doorzettingsvermogen, je enthousiasme, je gezonde belangstelling in de wereld om je heen, je modebewustzijn, je jonge mentaliteit, je creativiteit en je authentieke manier van schrijven! xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.