Ai shit ik ben verdikt

Gisterochtend,…

Ik had bij het wakker worden reeds liggen denken ‘what will I wear today’… Het is nog wel winter, maar toch voel je al een beetje de lente in de lucht…  Buiten eerder frisjes…  maar een zonnige warme office…  En die echte winter outfits die word je al een beetje beu als je op facebook, in modemagazines en in de etalages al dat die kleurrijke nieuwe collectie ziet.

“Gezwind” (voor zover dat early bird gevoel het toe laat) wip ik uit bed, bezoekje badkamer, bezoekje dressing,…  jurkje over het hoofd… oei… dat lukt precies iets moeilijker… eeuuuh… kan dat…  ai nee, allee nee kijk nu zelf in de spiegel dat gaat echt niet… Te warm gewassen? Gekrompen? Of zou het toch kunnen… Ai shit ik ben precies verdikt!!!

Ken je dat…  pppfff geconfronteerd worden met een minpuntje… en dat om 7.15 u ’s ochtends, dan zijn die oogjes en dat hoofdje nog niet helemaal wakker. Plots moeten beginnen nadenken over een plan B “what CAN I STILL wear”.  Ook jurkje 2 en 3 toonden geen super spiegelbeeld… in plaats van een bad hair day,  a bad belly day… maar daar is precies iets minder vlug iets aan te doen… Dan maar geklede broek met een hippe iets wijdere trui erover… (camoufleren) 🙁

Wie kan ik beschuldigend in de oogjes kijken… Het dagdagelijkse koekje (of Snickers bij een suikerdipje) bij de koffie, of toch maar die Lays paprika chips voor TV (mmm zo lekker). De misschien minder gezonde eetgewoontes als single? Eens geen  zin om voor jezelf te koken… een ready made gerechtje in de  micro wave opwarmen… Of vlugger eens op restaurant want als single moetje aan je sociale leven werken toch…  Nochtans in mijn ijskast zouden de muizen meer dan eens doodgaan van de honger (wil je komen aperitieven, spring maar binnen… wil je er ook een hapje bij… best eerst bellen 😊 ). Maar als ik dan kook is het wel gezond  dikwijls kip met wokgroentjes afgewisseld met wokgroentjes met kip 🙂 . En het broodje Italiaanse ham, met zongedroogde tomaatjes, pesto, pijnboompitten en krullen parmezaan (lunch op het werk) zal er ook wel voor iets tussen zitten vermoed ik. Klinkt gezonder dan het is …

 

Not fair, want zoooo veel eet ik niet, kan ik ook niet eten met mijn gastric bypass maar toch… We zullen er iets moeten aan doen… terug die 6 kg er af krijgen…  Alle artikels op internet reeds gelezen… over superfoods  “granaatappel doet buikvet wegsmelten” euuuhhh??? Of over welke oefening je daar net laten afslanken.  Want buikvet is sluw en  slim… achter mijn computer zijn die spiertjes bijna de hele dag in rust… dus dat blubbertje ligt daar zalig genietend zich op te stapelen… Maar ik heb online ook een paar mooie excuses gevonden… Te weinig slaap is niet goed “check” want is steeds bijna middernacht.… Te veel stress  is niet goed “check” want het is me nogal een jaar geweest, was soms té hectisch zijn en dat beïnvloedt het cortisol hormoon wat dan weer vlugger buikvet oslaat… (Voilà!) Maar dus ook geen gezellig glaasje wijn meer “check” of  geen knisperend paprika chipsje meer voor TV “check” en meer bewegen… Tja doe ik toch al, dagdagelijkse wandeling met Boris…

Zal ondertussen moeten leren hoe ik dit mindere puntje kan wegtoveren en accenten leggen op andere sterke punten…
Maar ik doe wel een nieuw kleedje aan…. een maatje groter… want ik moet tochFIFTY-LICIOUS zijn hee…

XoXO Ninon

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.